Renovera ditt industritak i Borås

Borås är den näst största staden i folktäta västra Götalandsregionen. 1,5 miljoner människor bor inom en 10-milsradie. Fristad är en av regionens största kommuner och Borås är en handel- och textilstad och är idag ett nav för textil, design, utveckling och handel. Här finns det tiotusentals industritak att renovera med andra ord.

Taken till dessa industrilokaler och fastigheter, så kallade industritak, är ofta låglutande. Vilket typ av takmaterial som som är att föredra beror på specifika talets förutsättningar. Men ett bra val för industritak är takpapp eller papptak.

Vi sköter projektledning

Papptak som material har många fördelar. Det är smidigt att lägga på plats och prisvärt jämfört med andra takmaterial. Takpapp har isolerande effekter och står bra emot naturens obarmhärtighet.

Fristad Tak kan projektleda hela ditt takarbete. Vi har lång erfarenhet av renoveringar av industritak, från lagerlokaler till hotell, från små till stora lokaler, oavsett om du behöver en omläggning eller har en nybyggnation, renovering eller utbyggnad. Vid behov tar vi även duktiga underleverantörer, snickare, plåtslagare som har lång erfarenhet av att renovera industritak i Borås och Fristad.