Plåttak, papptak och tegeltak

Takläggare Göteborg

Plåttak takbyte, plåttak, papptak och takbyte pris Fristad tak gör takbyte, plåttak, papptak och takbyte pris

Letar du efter en takläggare i Göteborg? Då är du välkommen att kontakta Fristad tak AB som arbetar som takläggare i Göteborg, Borås och Ulricehamn. Vårt råd är att alltid välja en seriös takläggare när du behöver ett nytt tak eller vill renovera tak.

Om en takläggning tar endast en eller två dagar, då har du troligtvis med en oseriös aktör att göra. Alla våra takläggare är proffs på att byta tak och godkända för att montera med de takmaterial vi jobbar med, som plåttak och papptak tegeltak eller tak med betongpannor. Vi renoverar även kyrkor och lägger både sten- och skiffertak.
Fristad Tak har flera kunder i Göteborg, vi arbetar för privata villaägare i Göteborg och även för fastighetsbyggare, hyrevärdar och kommersiella lokaler med bland annat takläggning, takbyte och takrenovering. Vi renoverar alla typ av tak, plåttak, papptak, tegeltak och med betongpannor.

I Göteborg arbetar vi och har en lång erfarenhet av takbyten och takrenoveringar. I området kring Göteborg, Borås och Ulricehamn utför vi takbyte, reparationer, takläggning, underhåll  året runt. När du behöver en kompetent takläggare med gedigen erfarenhet finns vi till din tjänst och har sedan 1990 arbetat med alla typer av tak, inklusive tegel-, papp-, betong- och plåttak.

Vi byter och renoverar tak i alla storlekar, från villor till fritidshus, garage, uterum, radhus, större fastigheter, lagerlokaler och industritak – kort sagt, allt du kan tänka dig. Så tveka inte, kontakta oss idag, din takläggare Göteborg. Vi riktar oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi lägger tak av högsta kvalitet, anpassade för det nordiska klimatet med regniga höstar, kalla vintrar och varma somrar.

Våra tjänster

Vi riktar oss till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare och lägger tak av högsta kvalitet, anpassade för det nordiska klimatet med regniga höstar, kalla vintrar och varma somrar.

Samtliga av våra takbyten inkluderar en garanti som sträcker sig mellan 5 och 10 år, beroende på vilket material som används för taket.

Det nordiska klimatet är inte nådigt mot våra tak. Snö, is, regn och vind, år in och år ut – kärt tak klarar bara så mycket.

Plåttak är mycket hållbara och kan vara i flera decennier, ibland över 50 år, med korrekt underhåll.

Papptak är oftast billigare att installera än andra takmaterial, vilket gör dem till ett ekonomiskt val.

Vi kommer att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli så nöjd att du rekommenderar oss till dina vänner! Din takläggare i Göteborg.

Vår process

  • Vi inleder jobbet med ett kostnadsfritt hembesök.
  • Väl på plats inspekterar vi taket och tillsammans utformar vi en plan samt presenterar en noggrann kalkyl och prisestimat och medföljande offert.
  • Kanske behöver du lägga om hela taket, reparera en del av det, eller kanske bara genomföra en inspektion.

Prisfaktorer

Priset för att renovera eller byta taket kan variera beroende på flera faktorer. Större takytor kräver mer material och arbete och tak med en brant lutning kan också vara mer komplicerade och tidskrävande att arbeta med, vilket kan leda till högre arbetskostnader. Även takmaterial påverkar priset. Till exempel är betongpannor ofta billigare än lertegel, och metalltak kan vara dyrare än både betong och lertegel.

Om ditt tak har ovanliga former, många vinklar, skorstenar eller andra genomföringar kan det öka projektets komplexitet och därmed kostnaderna. Samma sak med förberedelser inför renoveringen eller bytet. Detta kan inkludera att ta bort gammalt material, reparera eller byta ut skadade takstolar och installera en ny underlagsduk.

Kostnaden för att transportera och bli av med gammalt takmaterial kan också påverka det totala priset för projektet. Om du behöver ytterligare tjänster som takisolering, installation av takfönster, takrännor eller ventilationssystem kan dessa också öka kostnaderna för projektet.

Fristad Tak AB startades 1990 och har sedan dess renoverat villatak, industritak och garagetak. Att lägga nytt tak kräver precisionsarbete och varje takbyte är unikt. Vår affärsidé är att skapa långsiktiga helhetslösningar till rätt pris för våra kunder.
Därför erbjuder vi alltid personlig rådgivning och en noggrann genomgång av dina specifika behov och förutsättningar. Oavsett om det handlar om en enkel reparation eller en omfattande takrenovering, kan du lita på att vi levererar högsta kvalitet och service.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi är ditt självklara val för takläggning och reparation i Göteborg.