Snickare Borås, snickare Göteborg takbyte, plåttak, papptak och takbyte pris och snickerier Borås, Göteborg

Tjänster

Snickare i Borås och Göteborg

Fristad Tak är din pålitliga snickare i Borås och Göteborg och vi är specialister inom takbyten och renoveringar, men erbjuder även en rad andra snickeritjänster som altanbyggen, platsbyggda garderober, bokhyllor och mindre renoveringsprojekt i villor, radhus och lägenheter.

Oavsett om det handlar om köksrenoveringar, badrumsuppdateringar eller andra snickeriprojekt, så är vi företaget som lägger tid på att lära känna dig och dina behov för att erbjuda bästa möjliga lösningar.

Vår tjänsteportfölj inkluderar även tillbyggnad, ombyggnad, fönsterbyte, måleri och lackering. Vi tror på att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika önskemål och behov. För att säkerställa att du får valuta för pengarna, håller vi kontinuerlig kontakt med dig under hela processen och erbjuder alltid en offert med fast pris, så att du kan fatta beslut i lugn och ro.

Långsiktiga relationer

Hos Fristad Tak får du personlig service, vilket innebär att vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och se till att dina mål uppnås. Vi värnar om att bygga långsiktiga och starka relationer med våra kunder, och strävar alltid efter att erbjuda snickeritjänster av högsta kvalitet.

För dig som behöver hjälp med platsbyggda interiörer eller mindre renoveringsprojekt, erbjuder vi skisser och utförande med våra erfarna snickare vid din sida från idé till färdigt resultat. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer, och vi återkommer till dig inom kort.

Fristad Tak är en seriös och professionell byggfirma i Borås och Göteborg, fokuserad på att erbjuda tjänster för villa-, lägenhets- och fastighetsägare, såsom golvslipning, golvläggning, måleri och snickeri.

Vi renoverar fönster, dörrar, paneler och gör reparationer på villor, fritidshus och lägenheter. Vi åtar oss uppdrag från privatpersoner och företag, och inga jobb är för stora eller små för oss.

ROT-avdrag ges direkt på fakturan där det är möjligt. Så välj Fristad Tak, din snickare i Borås och Göteborg.