En smart investering

Vi är specialister på att byta tak och renovera tak. Men vi utför även en hel del snickerijobb, bland annat byggnadssnickeri, målning och tapetseringsarbeten samt betong, murning och plåtbeklädningsarbeten. Vi jobbar också med mönstrad markbetong, något som blir allt vanligare då man slipper ogräs i fogar och sättningar i hjulspår mm.

Renovering av huset och taket är smart investering. Dels ökar det värdet på huset, dels förlänger du husets och takets livslängd. Vi renoverar villor, fritidshus, attefallshus, uterum, garage, lägenheter och andra fastighetet för privatpersoner och företag. Vi installerar även solpaneler och solceller, här i Fristad och Borås med omnejd.

Boka in ett besök idag

Vi tar an oss små som stora projekt, oavsett om det rör sig om en totalrenovering eller bara ett nytt trappräcke, fönster- eller fasadbyte till ommålning eller takrenovering.

Enklast är om du bokar in ett besök, så ser vi över dina behov och pratar även pris och tid för när du vill ha renoveringen. Vare sig vi lägger om ditt tak eller renoverar huset, gör vi det med respekt för dig och dina grannar.