Det billigare alternativet

Papptak har många fördelar men de viktigaste är det relativt låga priset och att det går snabbt att lägga. Materialet är av dessa skäl väldigt populärt.

Den tekniska utvecklingen har möjligt övergången till papptak, som tidigare var vanliga på platta eller låglutande tak. Med dagens moderna och hållbara takpapp är det inga problem att lägga det även på sadeltak. Dagens papptak håller längre och är mer motståndskraftiga.

Takpapp är ett populärt material

Takpapp är en populär takbeläggning på både villor och andra byggnader som skjul, uthus, uterum, attefallshus, garage med mera. Materialet är lätt att arbete med och taket blir vackert. Fristad Tak har genom åren bytt och renoverat hundratals villor och andra fastigheter med papptak. Vi kan papptak in och ut och garanterar att du får ett önskat resultat.

Låt oss byta ditt papptak, så slipper du onödiga kostnader och förseningar. Vi utgår ifrån Fristad men tar oss an uppdrag i Borås med omnejd, för privatpersoner och företag. Tveka inte att kontakta oss för frågor och funderingar kring papptak och takpapp i Borås och Fristad.