Det svenska materialet

Få saker är så eviga och svenska som ett rostrött tegeltak. Taktegel har många hundra år på nacken här i Sverige. Det är ett material som förenar det estetiska med det praktiska. Det är starkt, motståndskraftigt och vackert med karaktär, lite som den svenska folksjälen.

Taktegel passar de flesta hustyper med sluttande tak, nya som gamla. Det är ett bra val för dig som vill bevara ditt gamla hus eller för dig som vill att din nyproduktion känns traditionell. Har du tegeltak på huset är det ett faktum att du förr eller senare måste byta ut hela eller delar av det.

Tegel funkar på de flesta tak

Takvinkeln avgör om tegel är rätt materialval för ditt tak. Är du osäker om tegel är rätt val för dit tak, kontakta oss för en konsultation. Det säger sig självt att vi har lång erfarenhet att renovera och byta tegeltak i Borås, Fristad och närområdena.

Ett tegeltak som tas hand om kan hålla mycket länge. Kontrollera ditt tak före vintern och kanske efter ett rejält oväder, rätta till sneda takpannor och ersätt spruckna. Om du vill byta och renovera ditt tegeltak så hjälper vi mer än gärna till. Vi tar oss an uppdrag av företag, bostadsrättsföreningen och privatpersoner, i Borås, Fristad med omnejd.