Renovera taket i tid

Tak är bland det första du ska renovera eller byta ut, annars riskerar skadorna skapa problem för övriga huset. För att undvika en alltför stor takrenovering bör du undersöka taket regelbundet eller boka in en konsultation av ditt tak. Vänd dig till en erfaren och kompetent takläggare.

Fristad Tak har enbart erfarna och kunnig takläggare. Vi började att lägga tak i Fristad men tar nuförtiden jobb i Borås, Ulricehamn, Alingsås med omnejd.

En klassisk fråga är: När ska jag byta taket? Ett tips från proffsen är att gå upp på vinden och leta efter fukt eller läckage. Om träet i takkonstruktionen är mörkare på vissa partier, då har fukten förmodligen krupit in.

Ha annars som vana att titta upp mot taket frostiga nätter efter fläckar på teglet efter smält frost. Det kan vara tecken på att värmen smiter ut via taket. Vill du däremot låta en yrkeskunnig takläggare undersöka ditt tak, så hjälper vi till och besiktigar ditt tak.

Öka värdet på din fastighet

En takrenovering är en god investering och ökar marknadsvärdet på ditt hus. Vi renoverar tak åt både privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar. Våra takläggare är seriösa och kunniga. Vi tar totalansvar för taklösningar och takläggarens säkerhet. Du kan vara trygg med oss. Vi erbjuder takgaranti via ett av våra försäkringsbolag.

Beställ din takrenovering i tid och rådgör gärna med oss vid ett tidigt stadie. Vi jobbar med plåttak, tegeltak och papptak och utför renoveringar på villatak, industritak och garagetak. Det kan vara värt påminna om att takrenoveringar är rot-berättigad. 30 % av arbetskostnaden och material står staten för, så länge du är berättigad till avdraget.