Takläggare Borås

Söker du efter Takläggare Borås?

 Vi på Fristad Tak ser till att hålla ditt tak i toppform genom önskade renoveringar och takbyten. Ett nytt och fräscht tak innebär många fördelar och vi finns därför alltid nära till hands när du bestämmer dig för att lägga om ditt tak. Du är varmt välkommen att kontakta oss inför ditt nästkommande projekt.

 

Fristad Tak AB – Vi renoverar och byter ditt tak

Fristad Tak AB har utfört en mängd olika takrenoveringar och takbyten sedan firmans start under 1990 – Med över 20 års erfarenhet i branschen kan du som kund känna dig säker på att vi levererar det tak som du efterfrågar. Vi är väl medvetna om att varje tak är unikt och lägger därför ner mycket tid och noggrannhet på arbetet. Vår affärsidé har ett stort fokus på våra långsiktiga helhetslösningar för våra kunder.

 

Våra takläggare i Borås-

Alla våra takläggare har goda kunskaper av att renovera tak och har blivit godkända för att montera de takmaterial som vi arbetar med. Tillsammans arbetar vi effektivt och precist för att ge våra kunder optimala resultat . Om du tycker att kvalitet är en stor och avgörande faktor, kommer vi att vara rätt val för dig.

 

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

PAPPTAK

TEGELTAK

INDUSTRITAK

TAKSÄKERHET

FRISTAD TAK AB – DIN TAKLÄGGARE I BORÅS

Fristad Tak
Kontakta oss när du är i behov av en Takläggare i Borås

Takläggare Borås – Säkerhetsåtgärder och renovering av ditt tak

>Har ditt tak genomgått ett flertal säsonger och slitits ut av det nordiska vädret? Vi på Fristad Tak finns här för att hjälpa dig med diverse tjänster inom takrenoveringar.

När du beslutat dig för att investera i ett nytt tak är det extremt viktigt att arbetet utförs på ett korrekt och noggrant sätt – Tillsammans med oss får du ett nytt tak som byggs med precision och med en anpassad lösning för det specifika taket. Vi utför renoveringar och säkerhetsåtgärder för byggnader som villor, garage och industrier till både privatpersoner och företag.

Att välja rätt material och färg för det nya taket är inte alltid lätt – Fristad Tak AB erbjuder därför ett brett sortiment av papptak, tegeltak, industritak, plåttak samt produkter inom taksäkerhet. När du söker efter takläggare Borås hjälper vi dig att skapa ett snyggt och funktionellt tak.

Välkommen att kontakta oss!